loes appels

Loes appels

Creativiteit als onuitputtelijke bron

1999. Ik was jong, ambitieus, gepassioneerd en net moeder geworden. Ik begon een cursus nagelstyling en met mijn oog voor detail, perfectionisme, doorzettingsvermogen en creatieve geest, rolde ik binnen enkele jaren de wedstrijdvloer op. De combinatie van eigenschappen heeft me 5 podiumplaatsen opgeleverd. Mijn fantastische vak staat nooit stil, ik al evenmin en ik ben inmiddels de trotse bezitter van minimaal 25 diploma’s en certificaten. Ik onderscheid mij met name in kwaliteit, duurzaamheid en vormgeving. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor mijn klanten. Als mens? ik ben authentiek. Er is geen Loes nummer 2. Als ik zou mogen omschrijven, wat de klant in mij aantrekt, is het beslist mijn betrokkenheid, mijn liefde voor mijn medemens en de diepgang in gesprekken. Ik vrees geen onderwerpen en ben breed ge├»nteresseerd. Met trots presenteer ik mijn uitgebreide collectie levenservaring en empathie. Mijn creativiteit is een onuitputtelijke bron. Het “boeren meisje” met Twentse roots is neergestreken in het prachtige Oud Ade, een klein dorp in Zuid Holland. Hier is het groen, rustig en zijn de mensen betrokken bij elkaar. De plek waar ik woon is een uitgekomen droom. Alles waar je van droomt, is te realiseren, ook al kom je van ver. Dat is mijn overtuiging. Ik houd van mijn werk, van mijn leven en mijn naasten.

Limited Edition Junkie

Ruim 21 jaren ervaring en innovaties, leiden tot de meest hoogwaardige kwaliteit denkbaar, in een studio met een High-end uitstraling. De doelstelling is en blijft het uiterste uit een persoonlijk design te halen. Iedere klant, iedere hand is anders.  Elke set die ik maak is een Limited Edition. Alle art die wordt gemaakt is uniek! Beloofd! Zolang het uw wensen maar overtreft! De service gerichte behandelingen, welke u ook kiest, zijn gegarandeerd tot maximaal twee weken na dato. Een viertal grote merken worden vertegenwoordigd bij Limited Edition Junkie:
 
CND Een Innovatief, wereldwijd opererend merk. Zeer hoog aangeschreven vanwege kwaliteit, duurzaamheid, service en een voortreffelijk educatie programma.
O.P.I Ontwikkeld vanuit de tandtechnische industrie en bekend om haar duurzame lakken, verkrijgbaar in talloze kleuren en fantasierijke collecties.
IBX, Famous Names een 100% eerlijk product. IBX richt zich op het herstellen, verstevigen en beschermen van de natuurlijke nagel. Een passend product voor ieder individu.
IKON.IQ Ontwikkeld door meervoudig kampioen, educator, stylist en chemicus Irina Giblett. Een samenstelling van ingredienten met een zeer laag allergie risico, aldus hypoallergeen. Het draagcomfort is fantastisch, evenals de kwaliteit en de verwerkbaarheid van de hele collectie. Haar lijn is volledig diervriendelijk.