news

De geboorte

Een ware olifantendracht was het. In juli 2018 startte ik Limited Edition Junkie en pas nu is het kindje geboren: een eigen website. Míjn eigen website. Het is eigenlijk totaal niet van deze tijd om te ondernemen zonder website. Tóch duurde dit proces bijna 2 jaren. Waarom? Allerlei andere leuke, aan werk gerelateerde ontwikkelingen die op mijn pad verschenen. Daarbij heb ik een hele fijne volle agenda met fantastische klanten. Kortom: de frequentie van afgelopen twee jaren was er één van stijgende lijnen. 

Ze vertonen overeenkomsten, zijn exact even oud, en toch niet geheel identiek. Familie dus. Mijn doel is om deze drieling, of een deel ervan, van toegevoegde waarde te laten zijn voor mij, mijn klanten en mijn volgers. Laat je vooral  inspireren om je ook te blijven ontwikkelen. En om de rimpeling die je ermee veroorzaakt, groter en groter te laten worden. Wiens rimpeling voor mij een inspiratie is? Die eer gaat naar meerdere mensen: allereerst de founders van Lakwerk, Jessica scholten en Saar Koningsberger. Nog niet eerder zag ik met eigen ogen (en medewerking) een absoluut uniek concept zo snel uitgroeien tot een werkplek met wel 30 creatieve talenten. Een dynamisch bedrijf met een imago waar Nederland niet omheen kan. Ik kan dit zelf nooit op vergelijkbare wijze nadoen, zelfs niet met mijn educatieve basis. In 1,5 jaar Lakwerk, heb ik mijn nagelskills enorm verruimt. Fantastisch! 

Eer wie eer toekomt, de webdesigner heeft mij zo goed geholpen! Hun portfolio is beslist een kijkje waard. Wat een mooie creaties hebben ze gemaakt; www.businessstylist.nl. Roy van Buuren heeft in de rol van webdesigner een totaal te gekke, stoere, unieke website gecreëerd, die alles behalve alledaags is en de aankleding en het image van Limited Edition Junkie versterkt. Wat ben ik dankbaar voor deze masterpiece. Het resultaat ging verder dan de voorstelling die ik er van had.

Mijn familie is ook niet weg te denken, want ik heb een volwassen dochter, Robbin, die minstens zo creatief blijkt te zijn als haar ouders en in een oogwenk een kadobon ontwerpt waar je van gaat watertanden. Binnenkort verkrijgbaar! 

Jeroen, mijn levenspartner met zijn commerciële blik en het geduld voor mijn administratie, mijn vader en broer die ik onvoorwaardelijk liefheb omdat ze zonder oordeel over anderen in deze wereld staan. Moeilijk vind ik dat om na te doen! Mijn moeder die al lang niet meer onder ons is, gaf mij mijn creatieve talent. Ze gaf mij ook een harde leerschool die heel vruchtbaar bleek. Bedankt mama! 

De kop is er af! Dit is een begin van een nieuwe fase die ineens zo helder op mijn scherm verscheen. De flow zit er goed in. Tot de volgende blog dan maar?